Helsingin legendaariseen Primulan kulmaan aukeaa tanskalainen irkkuravintola

The Old Irish Pubin tiloja remontoitiin vielä kesällä. Arkisto / Jussi Vehkasalo
Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmataloon Helsingin ydinkeskustaan aukeaa tanskalaistaustaisen yhtiön The Old Irish Pub -ravintola 28. elokuuta. Primulan kulmana tunnetussa paikassa toimi tanskalaistulokasta ennen O'Learys Bakers -ravintola vuodesta 2015 alkaen, ravintola sulki ovensa helmikuun lopussa. Sitä ennen samoissa liiketiloissa toimi pitkään ravintola Baker's, joka oli alun perin myös leipomoyhtiönä tunnetun Primulan ravintola.

– Meillä on loistavaa elävää musiikkia, juhlat ja henkilökunta, joka on enemmän kuin valmis tälle illalle. Olemme enemmän kuin varmoja, että Helsikiläiset tulevat rakastamaan konseptia, jonka tuomme kaupunkiin, kertoo The Old Irish Pubin perustaja ja omistaja Peter Blak tiedotteessa.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan pubin oli tarkoitus avautua jo huhtikuun lopulla, mutta koronaepidemia sotki suunnitelmat. Suomeen on aiemmin avattu saman ketjun ravintolat Tampereelle, Turkuun, Lahteen ja Vaasaan.

Ensimmäinen The Old Irish Pub avattiin Tanskan Roskildessa vuonna 2013. Blak-nimisten veljesten perustama pubi sai heti lentävän lähdön, ja nyt heillä on jo yhteensä kymmeniä toimipisteitä Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, kerrotaan tiedotteessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut