Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaalle etsitään uutta varhaiskasvatusjohtajaa

Vantaan varhaiskasvatuksen johtajan virka on laitettu hakuun, sillä nykyinen johtaja Sole Askola-Vehviläinen on jäämässä eläkkeelle vuoden vaihteessa, Vantaan kaupunki tiedottaa.

Sole Askola-Vehviläinen on toiminut nykyisessä virassaan vuodesta 2008 lähtien ja työskennellyt jo sitä aiemmin pitkään Vantaan palveluksessa muun muassa päivähoitopalvelujen kehittämispäällikkönä.

Kasvatuksen ja oppimisen toimialalla työtään tekevä varhaiskasvatuksen johtaja vastaa suomenkielisen varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, 6-vuotiaille annettavan valmistavan opetuksen, kotihoidon ja yksityisen hoidon tuen sekä palvelusetelillä tuotetun palvelun järjestämisestä ja kehittämisestä.

Virkaa hakevan tulisi täyttää sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset ja virkaan edellytetään myös erinomaisia johtamisvalmiuksia sekä energistä otetta, kykyä ja näkemyksellisyyttä toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen samoin kuin hyviä kommunikointi- ja esiintymistaitoja.

Viran hakuaika alkoi tiistaina 11. elokuuta ja päättyy 31. elokuuta. Palkka tehtävässä on 7 155 euroa.

Tekstiä on päivitetty Askola-Vehviläisen virkauraa ja viran hakuaikaa koskevalla osuudella tiistaina 11.8. kello 21.24.