Naapuririita roihahti Vantaalla – naapurin epäillään käyneen yöllä katkaisemassa tuijapensaan ja huudelleen uhkaavasti tontin asukkaille

Poliisi kehottaa ihmisiä malttiin mahdollisesta pandemian aiheuttamasta ahdistuksesta huolimatta. Poliisipartio joutui vierailemaan Rekolassa, jossa naapurisopu katkesi ja johti tuijapensaan yölliseen katkaisuun. Risto Aalto

Jo vuosia kestänyt naapuruus sai koettelevan käänteen öisellä Vantaalla. Asukas ilmoitti poliisille naapurinsa vierailleen tontillaan ikävin elkein viikonloppuyönä. Henkilön epäilläänkin syyllistyneen vahingontekoon leikkaamalla naapurin Tuija-pensaan poikki ja huutelemalla naapurille uhkailevasti, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisin mukaan ilmoituksen tehnyt kertoi naapurinsa tulleen heidän tontilleen puolen yön aikoihin ja leikanneen Tuija-pensaan poikki. Samana yönä epäilty oli ilmestynyt toistamiseen luvatta ilmoittajan tontille ja alkanut huudella tälle uhkaavaan sävyyn.

Ilmoittajan mukaan he ovat olleet naapureita noin kahdeksan vuoden ajan, mutta viime aikoina tilanne on kärjistynyt ja naapurisuhde tulehtunut.

Poliisipartio kävi jututtamassa epäiltyä, joka kertomansa mukaan ei tiennyt, kuka pensasaidan on leikannut. Epäilty oli myös sanonut, että pensas oli hänen tontillaan ja että naapurit käyvät häntä häiritsemässä.

Poliisit kuvasivat tapahtumapaikan.

Tiedotteessaan poliisi kehottaa ihmisiä malttiin ja mahdolliseen naapurisopua ylläpitävään toimintaan elokuun kuumista öistä sekä kenties pandemian aiheuttamasta eristäytymisestä ja ahdistuksesta huolimatta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut