Aiheeton Bingo!-huuto kuumensi tunteita vantaalaisravintolassa – suukopu johti nujakointiin

Bingosta syntyi suukopua ja nujakointia vantaalaisravintolassa, syynä ilmeisesti aiheetta huudettu ilmoitus voittorivin saamisesta. Kuvituskuva. Arkisto/Marko Happo

Bingoa pelanneiden kesken syntynyt riita johti painimiseen ravintolassa, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan.

Poliisipartio sai lauantaina tehtävän ravintolaan, josta hätäkeskukseen soittanut mies oli kertonut tulleensa pahoinpidellyksi. Hätäkeskuksen kysyessä lisätietoja, soittaja oli vastannut solvauksin ja haistatteluin.

Paikalla poliisipartio tapasi soittajan ravintolan terassilla seurueensa kanssa. Soittaja kertoi, että joku vanhempi mies oli käynyt hänen päälleen ja lyönyt häntä täysillä nyrkillä päähän.

Kysyttäessä vammoista, uhri kertoi, ettei mihinkään satu. Poliisipartio ei myöskään havainnut hänessä mitään vammoja, tiedotteessa todetaan.

Poliisien kysyessä, miksi soittaja oli solvannut hätäkeskuspäivystäjää, tämä oli vastannut: ”Koska häntä ei kiinnosta."

Todistajan kertoman mukaan riita oli soittajan ja toisen miehen välillä lähtenyt käyntiin baarin bingosta, missä soittaja oli huutanut Bingo! vaikka tällä ei tosiasiallisesti ollut bingoa.

Todistaja kertoi, että riita oli ollut ensin suusanallista ja jatkunut ravintolan terassille, jossa molemmat osapuolet olivat provosoineet toisensa pystypainiin. Lyönneistä ei ollut todistajahavaintoja, ainoastaan paidan kauluksessa roikkumisesta ja kovasta huudosta.

Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut