Velmu tempaisee yli viiden tunnin musiikkitapahtuman yhdistämällä liveä ja striimausta – Musiikki soi paikan päällä sekä Itä- että Länsi-Vantaalla ja lisäksi kaikkialla Youtuben kautta

Live-tunnelmaa päästään kokemaan niin kahdessa eri esiintymispaikassa kuin ruudun äärellä Velmun vapaaehtoisten järjestämässä tapahtumassa lauantaina 29. elokuuta. Arkisto/Marko Happo
Leena Koivisto

Leena Koivisto

Velmun vapaaehtoisten urakoima Koiso Loves Jamit – On Air + Live -ilta lauantaina 29. elokuuta yhdistää musiikilla Itä- ja Länsi-Vantaan. Molemmissa päissä yleisö pääsee seuraamaan paikan päällä livenä kolmea eri esiintyjää, joiden keikat aikataulutetaan vuorovälein niin, että ne voidaan tarjota ristiin myös toisen pään yleisölle.

Striimauksen ansiosta live-yleisölle on tarjolla kaikkiaan siis kuuden esiintyjän ilta ja yhteensä yli viisi tuntia musiikkia, josta idässä vastaavat Asa & Band, Shiraz Lane sekä Katujen Äänet ja lännessä Melrose, Nyrkkitappelu ja Pietaripoika (Pietarin spektaakkelista), kerrotaan tapahtuman tiedotteessa.

Idässä live-esiintymisten paikkana on Puistokulma Hiekkaharjussa (Talkootie 4) ja lännessä Pub Waski Myyrmäessä (Iskoskuja 3).

Kello 18 molemmissa esityspaikoissa alkava tapahtuma korvaa kesälle suunniteltua ulkoilmakonserttia ja perinteistä Koisorockia. Se striimataan kokonaisuudessaan myös Youtube-palveluun, joten suoran lähetyksen seuraaminen esityksistä on mahdollista kaikille ja missä vain. Lisäksi Myyrmäkiliike tulee järjestämään ilmaisen ulkoilmaesityksen live-lähetykselle Myyrmäen alueella.

Yleisöpaikkoja on rajoitetusti. Puistokulman tapahtumaan tulee ilmoittautua etukäteen nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta http://www.velmu.net/puistokulmaan-katsomaan-livea-ja-streamia/. Pub Waskeen otetaan ihmisiä tulojärjestyksessä koronarajoitusten mukainen määrä, joten paikalla kannattaa olla ajoissa.

Livestreamin linkki julkaistaan louhelajam.fi-sivustolle sekä Facebookiin ja Instragramiin lähempänä tapahtumaa. Tapahtuma on kokonaan maksuton ja sitä tukee muun muassa Vantaan kaupunki.

Tarkemmat ja viimeisimmät tiedot kaikesta saa ilmoittautumalla Facebook-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/480097039525810/.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut