Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paloittelusurman epäillään tapahtuneen moottoripyöräkerhon tilassa Helsingissä

Helsingin poliisi on jatkanut heinäkuun viimeisellä viikolla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Poliisin 5. elokuuta julkaiseman tiedotteen mukaan kyseessä on niin kutsuttu paloittelusurma. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen Helsingin Metsälässä sijaitsevan moottoripyöräkerho Apache MC:n tiloissa. Helsingin käräjäoikeus vangitsi elokuun alussa peräti 12 henkilöä todennäköisin syin murhasta epäiltyinä. Epäillyistä kymmenen on miestä ja kaksi naista. Epäillyt ovat syntyneet 1970–1990-luvuilla.

Poikkeuksellisen rikoksen tutkinta on tuoreimman tiedotteen mukaan kesken ja tutkinnan kestoa on tässä vaiheessa mahdotonta arvioida. Esitutkinnasta ja tapahtumien yksityiskohdista tiedottaminen julkisuuteen ei poliisin mukaan ole tässä vaiheessa mahdollista vaarantamatta esitutkintaa ja rikoksen selvittämistä. Koska rikoksen selvittämisintressi on erittäin korkea, ei henkirikoksen selvittämistä voida vaarantaa tiedottamisella esitutkinnan tässä vaiheessa.