Helpotusta pysäköintiongelmiin Kivistössä, Kartanonkoskella ja monella muulla alueella – Vantaa sallii pysäköinnin tiettyjen koulujen ja päiväkotien parkkipaikoilla

Pysäköinti sallitaan jatkossa esimerkiksi Aurinkokiven koulun pysäköintialueella. Arkisto/Armi Suojanen

Vantaalla voi syksyn ja talven aikana pysäköidä tiettyjen koulujen ja päiväkotien pysäköintialueille iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Tämänkaltainen pysäköinti sallitaan kaikkiaan 13 koulun ja päiväkodin pihalla, kertoo Vantaan kaupunki tiedotteessaan.

Vantaan Sanomat kertoi suunnitelmista aiemmin tänä vuonna.

Lue myös: Vantaa avaa koulujen ja päiväkotien parkkipaikkoja ilta- ja viikonloppupysäköinnille - Kokeilun toivotaan helpottavan myös kotihoitajien pysäköintiä

Ideana on helpottaa esimerkiksi vieraspysäköintiä ja kotihoidon pysäköintiä niillä alueilla, joissa pysäköintipaikoista on pulaa. Esimerkiksi Kivistössä on paikoin suuri pula parkkipaikoista.

Lue lisää: Parkkipaikan etsiminen kiristää hermoja Vantaalla – "Olen saanut vuoden aikana noin 10 parkkisakkoa"

Vantaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että kokeilussa ovat mukana pysäköintialueet, jotka sijaitsevat Aurinkokiven koulun, päiväkodin ja neuvolan, Askiston koulun, Daghemmet Timotejn, Pehtoorin päiväkodin ja neuvolan, Pähkinärinteen koulun, neuvolan, nuorisotilan ja kirjaston, Viertolan koulun Liljatien opetuspisteen ja Kukkopillin päiväkodin, Viertolan koulun Jokirannan opetuspisteen, Kartanonkosken päiväkodin ja koulun, Leinelän päiväkodin, Rekolanmäen koulun ja Valtikan päiväkodin, Vaaralanpuiston päiväkodin, Rajakylän koulun sekä Vantaan kansainvälisen koulun, Pointin kirjaston ja Y.E.S. päiväkodin yhteydessä.

Paikan päällä on kerrottu liikennemerkein milloin pysäköinti on sallittua.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut