Asukkaat pääsevät ideoimaan Hakunilaa ja Martinlaaksoa viihtyisämmäksi – kehittämiseen varattu 50 000 euroa

Hakunilassa ja Martinlaaksossa asuvat voivat osallistua omien kotikulmiensa kehittämiseen. Arkisto/Armi Suojanen

Hakunilan ja Martinlaakson asukkaat voivat syksyn aikana ehdottaa, minkälaisia parannuksia haluaisivat omalle asuinalueelleen. Vantaan kaupunki on varannut molemmille alueille 50 000 euroa ja asukkaat voivat ideoida ja äänestää, miten raha käytetään.

Rahaa voi käyttää esimerkiksi ulkoliikuntapaikkojen välineisiin, uusiin puistonpenkkeihin tai vaikka kukkalaatikoihin.

Vantaalaiset ovat päässeet kehittämään kotikulmiaan aikaisemminkin, sillä osallistuvaa budjetointia pilotoitiin viime vuonna Korsossa.

Lue lisää: Korsoon toivotaan muun muassa penkkejä ja juoksuportaita – Seuraavaksi ideat jalostetaan projekteiksi äänestystä varten

Niin sanotussa osallistuvassa budjetoinnissa asukkaiden ideoita kerätään 14. syyskuuta asti verkossa osoitteessa osallistu.vantaa.fi. Oman ehdotuksen voi kertoa myös ideointipisteillä, joita löytyy esimerkiksi alueiden kirjastoista.

Kun ideat on kerätty, kaupungin asiantuntijat tutustuvat niihin. Tämän jälkeen asukkaat pääsevät äänestämään, mitkä ideoista toteutetaan ensi vuonna.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut