VanDance – Tynkätanssit on nimeään laajempi tapahtuma – tanssiesityksiä nähdään Myyrmäessä pitkin päivää

Tanssiteatteri Minimin Verigreippi-ryhmä esittää Shakespearen Troilus ja Cressidan Mamia Companyn studionäyttämöllä kello 15. Juha Hurmeen ohjaama tarina sisältää seksiä, väkivaltaa,ovelan juonen ja nerokkaita repliikkejä. Jenny Juntunen

Tanssin viikkoja ei huhtikuussa voitu järjestää, mutta viikkojen päätapahtumaksi aiottu VanDance levittäytyy syyskuisena lauantaina Myyrmäkeen tilannetta ilmentävällä nimellä VanDance 2020 – Tynkätanssit.

Nimestä huolimatta lauantaina 12. syyskuuta Myyrmäkeen on luvassa monipuolinen kattaus, jonka Vantaan kulttuuripalvelut mahdollistaa ja jonka taiteellisina johtajina toimivat Mamia Companyn Nina Mamia ja Kasperi Nordman.

Tapahtuma avataan flashmobilla Paalutorilla kello 12, jonka jälkeen esityksiä on iltakahdeksaan asti ympäri Myyrmäkeä.

Esityksiin on vapaa pääsy, mutta joihinkin täytyy ilmoittautua ennakkoon kuten vaikkapa Molly Malone´s Topparissa useaan kertaan päivän aikana nähtäviin Hamlet Private – esitys yhdelle katsojalle -esityksiin. Ensimmäinen niistä alkaa kello 12. Ilmoittautumiset osoitteeseen: mamiacompany@gmail.com.

Anybody`s Architecture: Some Body on yksi VanDance -tapahtuman esityksistä Myyrmäessä 12.syyskuuta ja sen nähdään kello 16.30 Virtatalossa Teos rakentuu arkkitehtuurin ja tanssitaiteen yhdistämiselle. Sakari Viika

Kello 15–16.10 Tanssiteatteri Minimin Verigreippi ryhmä esittää Juha Hurmeen ohjaaman William Shakespearen klassikkoteoksen Troilus ja Cressida Mamia Companyn studionäyttämöllä (Kilterinkuja 2). Myös tähän esitykseen on ennakkoilmoittautuminen.

Routa Companyn humoristinen, vuoteen 2069 sijoittuvaa Metsäbaletti alkaa kello 13. Lähtö esitykseen tapahtuu Topparin edestä kello 12.40.

Ohjelmistoon kuuluvat myös muun muassa kello 17.30 alkava Minä Birgitta? – kohtauksia erään naisen pyhästä elämästä Virtakirkossa (Rajatorpantie 8) ja kello 19 Punamultatorilla nähtävä Zodiak – Uuden Tanssin keskuksen tuottama Lihadisko, joka on esitys ruumiillisesta mielihyvästä.

Koko ohjelma löytyy muun muassa Vantaan kaupungin nettisivuilta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut