Kivistön palvelukeskittymän toteuttajaksi haluaa kuusi tahoa

Kivistön keskustaan rakennetaan paljon asuntoja, mutta sieltä puuttuvat palvelut. Vantaa etsi palvelukeskittymän toteuttajaa avoimella ilmoittautumismenettelyllä, johon tuli maanantain määräaikaan mennessä kuusi ilmoitusta. Arkisto/Armi Suojanen
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Kivistön keskustan palvelukeskittymän toteuttamisesta on kiinnostunut kuusi yhtiötä tai yhteenliittymään. Vantaan kaupungin järjestämä avoin ilmoittautumismenettely päättyi maanantaina.

Palvelukeskittymän toteuttajiksi ilmoittautuivat kiinnostuksensa YIT Suomi Oy, Nrep Oy, Lehto tilat Oy, Erikoissijoitusrahasto eQ liikekiinteistöt, Kesko Oyj ja Helsingin Osuuskauppa Elanto yhdessä sekä Konsortio A-insinöörit rakennuttaminen Oy, Huttunen-Lipasti arkkitehdit Oy ja Kohonen Partners.

Seuraavaksi alkaa toteuttajaehdokkaiden haastattelu eli markkinavuoropuhelu.

Vantaan kaupunki etsii Kivistön kaupunkikeskuksen palvelukeskittymälle toteuttajaa tai toteuttajaryhmittymää, jolla on taloudelliset edellytykset toteuttaa hanke. Samalla haetaan palvelukeskittymän suunnittelijaa.

Keskittymään tulee kaupallisia ja julkisia lähipalveluita yhteensä 10 000–30 000 kerrosneliömetriä.

Lue myös: Kilpailutus on vain yksi mahdollinen tapa edetä Kivistön hankkeessa – "Ei ole kenenkään intresseissä, että asia on tässä jamassa"

Kivistön uusimman kauppahankkeen eteneminen näyttää mutkistuvan – "Tontin käyttö ei ole kahden kaupparyhmittymän asia"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut