Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KSML: Joku ampui 1-vuotiasta muovikuula-aseella sukuelimiin Pihtiputaalla

Rajatien leikkipuistossa Pihtiputaalla sattui maanantai-iltana 7. syyskuuta erikoinen tapaus, kun noin 1-vuotias poika loukkaantui poliisin epäilyn mukaan muovikuula-aseen laukaisusta. Sisä-Suomen poliisi tutkii asiaa alustavasti pahoinpitelynä, kertoo Keskisuomalainen.

– Koska ampujaa ei ole tavoitettu, emme tiedä vielä, osuiko laukaus poikaan vahingossa vai tarkoituksella, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Reima Rossi kertoi Keskisuomalaiselle iltapäivällä 9. syyskuuta.

Tapaus sattui maanantaina noin kello 18, kun poika oli ollut leikkipuistossa vanhempiensa kanssa. Puistossa oli myös muita aikuisia ja lapsia. Noin 1-vuotias käyskenteli puistossa kaikessa rauhassa noin 20 metrin päässä vanhemmistaan, kun hän hätkähti yhtäkkiä ja alkoi itkeä. Myöhemmin vaipanvaihdossa vanhemmat huomasivat, että pojan sukuelimet olivat turvonneet ja ne punoittivat. Perhe lähti Keski-Suomen keskussairaalaan Jyväskylään.