Koivukylän suuralueelle suunnitellaan yli 250-paikkaista päiväkotia – tontti on Rekolassa

Uudesta päiväkodista suunnitellaan yli 250-paikkaista. Marleena Liikkanen

Vantaan kaupunki suunnittelee Rekolaan 256-paikkaista päiväkotia. Uusi päiväkoti vastaa Koivukylän suuralueen varhaiskasvatuspaikkojen kasvavaan tarpeeseen.

Rakennettavaan päiväkotiin Kustaantie 21:een siirtyvät Koivukylän tilapäisessä paviljongissa toimivat ryhmät, ja se korvaa myös Havukosken Tarhapuiston ja Metsolan Minkkipuiston päiväkodit.

Tavoitteena on, että tilat voidaan ottaa käyttöön viimeistään vuoden 2022 syksyllä. Päiväkodin rakentamisen tavoitehinta on noin 10 miljoonaa euroa.

Puu-Kivistön aloittaja vaihtuu

Aloituskortteleiden toteuttaja Puu-Kivistössä vaihtuu, koska suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun 2018 voittanut rakentaja on asetettu konkurssiin ja sen vuokrataloyhtiö on selvitystilassa.

Vantaa varaa tontit nyt toiseksi tulleille Arkta Reponen Oy:lle ja A-Kruunu Oy:lle vapaarahoitteisia omistusasuntoja ja pitkän korkotuen vuokra-asuntoja varten. Varaus on voimassa vuoden kaavamuutoksen voimaantulon jälkeen. Kaavasta on tehty valitus hallinto-oikeuteen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut