Vantaalainen konkaripoliitikko jätti puolueensa – jatkaa valtuustossa sitoutumattomana

Pietari Jääskeläinen on muodostanut Sinisen tulevaisuus -puolueen valtuustoryhmän yhdessä Timo Auvisen kanssa. Nyt Jääskeläinen jatkaa sitoutumattomana. Päivi Tuovinen

Tiina Örn

Pitkän linjan kuntapoliitikko ja entinen kansanedustaja Pietari Jääskeläinen on eronnut Sininen tulevaisuus -puolueen ja Vantaan paikallisyhdistyksen jäsenyydestä. Samalla hän on siirtynyt kaupunginvaltuuston sitoutumattomaksi jäseneksi.

– Syynä ovat sinisten vähäiset vaikutusmahdollisuudet valtakunnallisella ja paikallisella tasolla, Jääskeläinen lausuu.

Jääskeläinen uskoo, että hänen kokemukselleen on edelleen käyttöä politiikassa.

– Vantaata ja Suomea uhkaa jättityöttömyys. Vantaan ensi vuoden budjetissa on tärkeää painottaa toimia koronan ja sen seurausten torjuntaan sekä peruspalvelujen turvaamiseen, Jääskeläinen pohtii.

Hän haluaa olla myös mukana vaatimassa Vantaan ratikkahankkeen uudelleenarviointia.

– Hanke, jonka perustelut ja hyötyarviot eivät enää tänä päivänä pidä paikkaansa, tulee joko nyt hylätä tai siitä tulee tehdä uusi puolueeton selvitys. Selvityksen pohjalta tulisi suorittaa näin kalliista investoinnista kansanäänestys esimerkiksi kuntavaalien yhteydessä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut