Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korvaako kylmä kotimaa kuuman ulkomaan? – Aurinkomatkat paketoi nyt matkoja Lappiin ja Rukalle

Aurinkomatkat lisää tänä syksynä valikoimiinsa pakettimatkat Lapin ja Kuusamon hohtaville hangille, kerrotaan tiedotteessa. Tähän ryhdytään, koska perinteisten aurinkokohteiden tilanteeseen liittyy epävarmuutta. Tavanomaisia syys-, talvi- ja kevätkauden suosikkeja ovat olleet muun muassa Kanariansaaret ja Thaimaa, Pohjois-Suomen matkat tulevat nyt vaihtoehdoksi edellisten rinnalle.

Aurinkomatkat järjestää matkoja pohjoisen lomakeskuksiin eli Leville, Rukalle, Saariselälle ja Ylläkselle 10. lokakuuta–2. toukokuuta, ensimmäisenä alkavat syyslomamatkat Rukalle 10. lokakuuta. Koulujen syyslomat sijoittuvat tänä vuonna viikoille 42–43.

Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin tai koko viikoksi lauantaista lauantaihin. Lähiviikkoina valikoimiin lisätään yhdistelmämatkat, joissa normaalimajoitukseen on yhdistetty elämysmajoitus: loman voi esimerkiksi aloittaa yöpymällä lumilinnassa tai se voi huipentua yöllä pohjoisen tähtitaivaan alla lasi-iglussa, kerrotaan tiedotteessa.

Nyt alkoi lomareissujen peruuntuminen – rahanpalautukset matkoista kestävät viikko- ja jopa kuukausikaupalla

"Säilyttää Suomelle kriittiset yhteydet" – Finnair karsi lokakuun lentoja reippaalla kädellä

Silja Europa vedetään liikenteestä

Finnair joutuu vähentämään noin 1000 työpaikkaa – "Lentoliikenteen historian syvin kriisi"