Ratojen huoltotyöt muuttavat junien kulkua – lähtöraidemuutokset eivät näy Reittioppaassa

Pääradan huoltotyöt aiheuttavat erilaisia muutoksia junien kulkuun 27. syyskuuta alkaen. Sanna Jokela

Pääradalla tehtävistä huoltotöistä aiheutuu poikkeuksia junien kulkuun 27.9.–2.10. Poikkeukset ovat pieniä myöhästymisiä Keravan ja Tikkurilan välillä ja ne koskevat yön sekä aikaisen aamun lähijunien liikennöintiä.

Lähtöaikojen muutosten lisäksi lähtöraiteissa on yökohtaisia muutoksia, kun ratatyöt siirtyvät raiteelta toiselle. Tarkemmat tiedot muuttuneista lähtöraiteista voi tarkastaa asemien näytöiltä ja kuulutuksista sekä niiden informaatiosta vastaavan Finrailin verkkopalvelusta osoitteessa junalahdot.fi.

Lähtöraidepoikkeukset eivät välity reaaliajassa HSL:n Reittioppaaseen, sillä se näyttää junille niiden aikatauluissa suunniteltuja alkuperäisiä lähtöraiteita.

Torstain ja perjantain 1.–2. lokakuuta välisenä yönä kaksi K-junaa ja kaksi T-junaa eivät pysähdy Korsossa eikä Saviolla. Korvaava bussi 973X kulkee Koivukylän ja Keravan välillä väliasemien kautta. Öiset poikkeukset näkyvät Reittioppaassa.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut