Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OP:n palveluissa laaja käyttökatko lauantaina ja sunnuntaina – verkko-ostokset ja kirjautumiset eivät onnistu

OP:n palveluissa on laaja käyttökatko tulevana viikonloppuna, tiedottaa finanssiryhmä OP Ryhmä.

Lauantaille ja sunnuntaille osuvan katkon aikana ei voi esimerkiksi tunnistautua pankkitunnuksilla eri palveluihin, kuten verottajan tai Kelan sivuille. Verkko-ostojakaan ei voi tehdä.

Huolto- ja päivitystöiden takia useat palvelut ovat poissa käytöstä lauantai-illasta sunnuntaihin iltapäivään.

Esimerkiksi op.fi-palvelu, OP-mobiili ja OP-yritysmobiili sekä kassanhallinnan ja verkkomaksamisen palvelut eivät ole käytössä lauantain iltakymmenestä sunnuntaihin kello 14:ään.

OP-Visa-korttien debit-tapahtumissa, OP-Mastercard -korttien tapahtumissa ja käteisnostoissa automaateilla voi esiintyä häiriöitä.

OP-Visa-korttien credit-tapahtumat esimerkiksi kaupoissa ja huoltoasemilla toimivat normaalisti.

Huoltotyöt liittyvät palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen, OP Ryhmä tiedottaa.

Seuraavat OP:n palvelut ovat poissa käytöstä katkon aikana: op.fi-palvelu, OP-mobiili, OP-yritysmobiili, Pivo, siirto-maksut, verkko-ostot tililtä tai kortilta ja vahvistaminen mobiiliavaimella tai avainlukulistalla, tunnistautuminen esimerkiksi viranomaisten palveluihin kuten OmaVeroon ja Kelaan, ulkopuoliset palvelut, joissa voi maksaa verkossa OP:n tililtä tai tarkastella OP:n tilitietoja, yrityksen pankkiyhteyskanava, OP-Saavutettava, kassanhallintapalvelut, myyjäliikepalvelut, yrityspalvelutunnukset ja sähköinen allekirjoitus.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä.