Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Helsinkiin tuodaan "jurrirata" känniajokokeiluja varten – päähän pannaan promillelasit

Sähköpotkulautayhtiö Voi tuo Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksen kanssa niin sanotun ”jurriradan” Helsingin Narinkkatorille 16. lokakuuta kello 15–18. Radalla voi tiedotteen mukaan kokeilla turvallisissa olosuhteissa sähköpotkulaudalla ajamista humalatilaa simuloivien lasien eli niin sanottujen "promillelasien" kanssa.

– Toivomme, että mahdollisimman moni ymmärtäisi jurriradan ansiosta, kuinka vaarallista sähköpotkulautailu on humalassa, Voi Technologyn operatiivisesta toiminnasta Suomessa vastaava Reetta Alastalo sanoo tiedotteessa.

Humalassa ajelleita ja kaatuessaan loukkaantuneita sähköpotkulautailijoita on tänäkin vuonna hoidettu esimerkiksi Töölön sairaalassa.

Narinkkatorin tapahtumassa voi suorittaa myös Voin sähköisen liikennekoulun kursseja ja kokeilla, kuinka hyvin sähköpotkulautailuun liittyvät liikennesäännöt ovat hallussa. Ulkotapahtumassa huomioidaan tiedotteen mukaan kävijämäärien rajoitukset ja muut turvallisuusohjeet.

Koronakevät oli helsinkiläissairaalassa ennätyshiljainen, sitten tilastoihin tuli käänne – "Kesäkuusta lähtien potilasmäärät alkoivat kasvaa"

Potkulautaraivo yltyy: Helsingissä kokeillaan nyt Ruotsin tehokasta mallia – turvallisesta pysäköinnistä kilahtaa bonus

Sähköpotkulautayhtiön kysely: 41 prosenttia sähköpotkulautailijoista korvannut skuuttailulla automatkoja

Helsinkiin tulee 400 uutta kaupunkipyörää, jotka voi jättää mihin vain, kuten sähköpotkulaudat – lisää yhä isompia yllätysesteitä kaduille?

Kaupunkipyörien suosio säilyi koronan aikana aika lailla hyvin – pyörien kunnossa toivomisen varaa