Korson Lumokinossa nähdään monta syksyn uutuusleffaa – Lost Boys, Tove, Metsäjätti, Ensilumi, Risto Räppääjä...

Viihde: Lokakuussa elokuvia tarjoavassa Korson Lumokinossa luvataan pitää huolta turvaväleistä.

Pop-up-elokuvateatteri Lumokino avaa jälleen ovensa Korsossa Lumosalissa 23.–25. lokakuuta. Tapahtuman järjestävät Vantaan kulttuuritoimi, Pop Up Helsinki ja Monitoimitalo Lumo.

Pop up -leffateatteri Lumokinon ohjelmassa on erityisesti kotimaisia leffoja.

– Tänä vuonna kotimaiset elokuvat kiinnostavat enemmän kuin viime vuonna, koronaepidemiasta huolimatta. Tarjolla on niin monta hyvää uutta leffaa, Pop Up Kino Helsingin Janne Hulkkonen sanoo.

Lumokinon viikonlopun leffakattauksesta löytyy esimerkiksi Tove, lastenleffa Risto Räppääjä ja väärä Vincent, Lost Boys sekä ajankohtainen Metsäjätti.

Lauantaina kello 20 nähdään ennakkonäytös elokuvasta Viimeiset. Se on Veiko Ounpuun ohjaama Moderni western, jonka tapahtumat sijoittuvat Lappiin.

Lumokinossa nähdään myös Ensilumi, jonka pääosassa nähdään Cannesissa parhaan näyttelijän palkinnon voittanut Shahab Hosseini.

Kyseessä on jo toinen Lumokino. Vastaava tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran syyskuussa. Silloin esityksissä kävi kaikkiaan noin 150 katsojaa.

– Toivomme, että nyt paikalle löytää useampi. Tapahtumien perusteella nähdään, kannattaako leffaesityksiä järjestää Korsossa jatkossakin, Hulkkonen sanoo.

Lumokinon slogan on Hulkkosen mukaan ”Miksi mennä Korsoa edemmäs leffaan?”

– Se on aiheellinen kysymys, koska Lumosali on todella laadukas ja korkeatasoisella tekniikalla varustettu elokuvateatteri, Hulkkonen sanoo.

Lumosali on turvallinen koronatilanteessakin.

– Peräti 325-paikkaisessa teatterissa pystytään varmistamaan turvavälit. Vain joka toinen penkkirivi on käytössä ja näytöksiin otetaan korkeintaan 78 katsojaa, Hulkkonen kertoo.

Elokuvien aikataulu löytyy osoitteesta: www.popupkino.fi sekä Vantaan kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterista: tapahtumat.vantaa.fi

Lippuja myydään verkkokaupassa osoitteesta: holvi.com/shop/popupkino/. Lippujen hinnat: 10/8 euroa. Alehinta yli 60- ja alle 18-vuotiaille.

Lue myös: Hakunilaan avataan yhden viikonlopun ajaksi drive-in-leffateatteri – "Viimeksi paikat varattiin loppuun kolmessa tunnissa"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut