Haetko sukulaisen tai tuttavan hautapaikan sijaintia Vantaan hautausmailta? – Tiedon löytää nyt vainajan nimen avulla nettipalvelusta

Vantaan seurakuntien netistä löytyvästä hautahakupalvelusta saa hautapaikan tarkan sijainnin edesmenneen nimellä hakemalla. Palvelu kattaa vain Vantaan seurakuntien hautausmaat, muun muassa Pyhän Laurin kirkon vieressä sijaitsevan. Arkisto/Armi Suojanen

Vantaan seurakunnat on avannut nettiin hautahakupalvelun.

Haudan sijaintia haetaan kirjoittamalla palveluun vainajan nimi ja palvelu näyttää sekä vainajan syntymä- että kuolinajan ja osoittaa, mille Vantaan seurakuntien hautausmaalle ja mihin hautausmaan osaan sekä hautapaikkaan vainaja on haudattu.

Palvelu löytyy seurakuntien nettisivuilta kohdasta hautausmaat.

Samanlainen hautahakuohjelma on käytössä myös Vihdissä ja Keravalla.

Vantaan palvelusta löytyvät Vantaan seurakuntien neljälle hautausmaalle haudatut vainajat, joita on hautausmaiden kirjoissa 29 770. Vainajatietoja päivitetään palveluun kuukausittain, kerrotaan seurakuntien tiedotteessa.

Vantaan seurakuntien hautausmaat sijaitsevat Helsingin pitäjän kirkonkylässä, Ruskeasannasssa, Hämeenkylässä ja Korsossa. Korson hautausmaa on muistolehto, jossa ei ole varsinaisia tarkan sijainnin hautapaikkoja.

Honkanummen hautausmaan haudat eivät ole hautahakuohjelmassa mukana, sillä hautausmaa kuuluu Helsingin seurakunnille.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut