Myyrmäen Virtataloon tehdään lisäsisäänkäynti ja kauppakuja

Muutos: Portaiden rakentamisen lisäksi jättitaloon tehdään myös kauppakuja.

Virtatalo saa toisen sisäänkäynnin Rajatorpantien viereen. Armi Suojanen
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Entiseen Colosseum Business Centeriin, joka vaihtoi pari vuotta sitten nimensä Virtataloksi, rakennetaan parhaillaan uutta sisäänkäyntiä. Se tulee talon pohjoisreunaan Myyrmäen Rajatorpantielle, vastapäätä kauppakeskus Myyrmannia ja samalla lähemmäs rautatieasemaa.

– Talon pääsisäänkäynti säilyy edelleen samassa paikassa, kertoo asiakaspäällikkö Pirita Rintala talon vuokrausta ja manageerausta hoitavasta Newsecistä.

Sisäänkäynti ramppeineen mahdollistaa sen, että toimisto- ja tapahtumakiinteistö Virtatalon itäpään ensimmäisen kerroksen tiloja saadaan jaettua pienemmiksi toimistotiloiksi ja mahdollisimman helposti.

Uutta sisäänkäyntiä voivat käyttää talon toimistoissa työskentelevät, joiden ei tarvitse välttämättä kiertää sisään pääovesta.

Rintala kertoo, että sisäänkäyntiin tehdään vierailijoille virtuaaliaula, jossa ilmoittautumalla he saavat yhteyden pääaulaan ja pääsevät talon toisen puolen tiloihin.

Muokattavien toimistotilojen lisäksi uusi sisäänkäynti tuo aivan uudenlasta toimintaa Virtataloon: Sisäänkäynnistä heti vasemmalle tehdään kauppakuja.

Kaksi kampaajayrittäjää on jo osoittanut kiinnostuksensa tiloihin ja he pääsevät mukaan suunnittelemaan tiloja. Samaa sisäänkäyntiä käyttää kauppakujan vieressä aloittava fysioterapeutin vastaanotto.

Lisää yrittäjiä, kuten erikoisliikkeitä, mahtuu, sillä liiketilaa kauppakäytävällä on yhteensä 400 neliömetriä.

– Emme kilpaile Myyrmannin kanssa, Rintala painottaa.

Vaikka Virtataloon tulee toinen sisäänkäynti, Myyrmannin suuntaan mennessä ja sieltä tullessa pitää edelleen kiertää hieman. Rajatorpantien yli ei pääsee suoraan, vaan vähän kauempaa liikennevaloista kahdesta kohtaa.

Rintala kertoo, että alustavia keskusteluja suoran yhteyden rakentamisesta on käyty Vantaan kaupungin kanssa.

Kaksia rinnakkaisia rappusia, ramppia ja maisemointia urakoi Rakennus Oy Antti J. Ahola, jonka vastaava työnjohtaja Rami Tuohiaro sanoo, että työn pitäisi olla valmis vuoden loppuun mennessä.

Tuohiaro kertoo, että portailla on järeät perustukset.

– Omakotitalon portailla on tavallisesti puolen metrin anturat, näillä on puolitoistametriset.

Virtatalossa on vuokrattavaa tilaa vielä 10 000 neliömetriä. Koko talossa on tilaa yhteensä noin 40 000 neliötä.

Talossa on aiemmin ollut muun muassa verotoimisto. Nykyisin siinä on vuokralla monenlaisia toimijoita, kuten Vantaan tanssiopisto, Vantaankosken seurakunta kirkkotiloineen sekä korjausrakentamisen yritys ja Myyrmäki-liike.

Kiinteistön omistaa Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

Lue myös: Myyrmäen uutta lounaspaikkaa pyörittävät legendaarisen Corona-baarin osakkaat

Kommentoi

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut