Lyhdyt loistavat Valopolulla ja Haamujengi jahtaa kiusallisia tunkeilijoita koko perheen Halloween-juhlassa Martinuksessa

Kulttuuritalo Martinus järjestää sisä- ja ulkotiloissa perjantaina 30. lokakuuta klo 18 alkaen koko perheen Halloween-juhlan.

Juhla käynnistyy tuliesityksellä Martinuksen pihalla kello 18 ja samalla avataan yhteisöllinen valotaideteos Valopolku, jonka lyhdyt on toteutettu yhdessä kaupunkilaisten kanssa työpajoissa. Mukana ovat olleet myös Vantaan taidemuseo Artsi, Martinlaakson lukio ja Vaskivuoren lukio.

Valopolulla kulkeva kohtaa hirviölyhtyjä, joitka kuvastavat kaupunkilaisten kokemusta poikkeusajasta ja sen herättämistä tunteista. Hirviöiden syntytarinoita voi polun varrella kuunnella QR-koodin kautta.

Kahvila-baari on auki ja lämpiössä soi musiikki.

Ilta jatkuu Martinuksen salissa, jossa kello 19 nähdään Ivan Reitmanin ohjaama klassikkoelokuva Ghostbusters (suom. Haamujengi, 1984, K12). Esitys on maksuton.

Paikkoja on turvavälikatsomossa rajoitetusti. Elokuvan lippuvaraukset: kulttuuriliput.vantaa.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut