Korona-altistumisia kouluissa ja oppilaitoksissa ympäri Vantaata – Askisto, Ilola, Kilteri, Martinlaakso, Varia, Vaskivuori...

Vantaan kouluissa ja oppilaitoksissa on koronakaranteeniin asetettu yhteensä noin 580 henkilöä.

Perusopetuksen piirissä olevia oppilaita on asetettu karanteeniin kahdeksassa koulussa.

Aurinkokiven koulussa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 45 ja heidät on asetettu karanteeniin 30. lokakuuta asti.

Martinlaakson koulussa kahdella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Karanteeniin on asetettu 22 henkilöä 1. marraskuuta asti. Aiemmin altistuneita oli 17 ja heidän karanteeninsa kestää 29.– 30. lokakuuta asti.

Ilolan koulussa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 52 ja heidät on asetettu karanteeniin 30. lokakuuta asti.

Askiston koulussa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 26 ja heidät on asetettu karanteeniin 30. lokakuuta asti.

Kytöpuiston koulussa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 40 ja heidät on asetettu karanteeniin 26. lokakuuta – 2. marraskuuta asti.

Hiekkaharjun koulussa kahdella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 49 ja heidät on asetettu karanteeniin 1.–2. marraskuuta asti. Lisäksi koulussa selvitetään altistumistilannetta.

Vantaan kansainvälisessä koulussa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 40 ja heidät on asetettu karanteeniin 2. marraskuuta asti. Kansainvälisessä koulussa oli aiemmin tähän liittymätön joukkoaltistuminen. Tuolloin yhdelle koronavirusinfektiota sairastavalle oli altistunut 39 henkilöä. Heidän karanteeninsa ovat jo päättyneet.

Kilterin koulussa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 54 ja heidät on asetettu karanteeniin 1.– 2. marraskuuta asti.

Karanteeniin on asetettu henkilöitä myös kolmessa toisen asteen oppilaitoksessa.

Tikkurilan lukiossa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 16 ja heidät on asetettu karanteeniin 30.–31. lokakuuta asti.

Vaskivuoren lukiossa yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 25, ja heidät on asetettu karanteeniin 2. marraskuuta asti. Lisäksi koulussa selvitetään altistumistilannetta.

Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä yhdellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistuneita on 16, ja heidät on asetettu karanteeniin 28. lokakuuta – 2. maraskuuta asti.

Vantaan kaupunki tiedottaa, että kaikki muut oppilaat, paitsi nyt karanteeniin asetetut, tulevat normaalisti kouluun. Karanteenissa olevat oppilaat opiskelevat muun muassa etäyhteyksien välityksellä. Koulutiloissa ei ole tartunnanvaaraa.

Oppilaiden ja opiskelijoiden huoltajat ja koulun henkilökunta ovat saaneet tiedon altistuksista. Altistuneiden perheenjäsenet eivät ole karanteenissa.

Jutun otsikkoa muokattu 29.10. kello 18.11. Kouluissa ja oppilaitoksissa on altistuttu koronavirukselle, ei saatu koronatartuntaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut