Asolan uuden uimahallin ja urheilupuiston suunnitelmat esillä yleisötilaisuudessa – Tätä kaikkea puistoon on tulossa

Elmon urheilupuistoa suunnitellaan lähelle Asolanväylää. Petri Niskanen

Asolaan rakennettavan Elmon urheilupuiston suunnitelmia esitellään kaikille avoimessa tilaisuudessa tiistaina 3. marraskuuta kello 17.30–19.30.

Vuorovaikutteiseen tilaisuuteen tulee ilmoittautua 1. marraskuuta mennessä osallistuvavantaa.fi-sivustolta löytyvällä webropol-lomakkeella. Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse tarkemmat osallistumisohjeet.

Urheilupuiston alueelle on suunnitteilla uimahalli, joka korvaa purettavan Korson uimahallin. Sen lisäksi alueelle on tulossa erilaisia ulkoilu- ja liikuntatoimintoja, kuten halleja, pallokenttiä, lähiliikuntapaikkoja sekä tapahtuma-aukio.

Rakentaminen alkaa suunnitelmien mukaan vuonna 2021 tai 2022. Urheilupuiston on tarkoitus valmistua 2020-luvun lopulla.

Tilaisuudessa puhuvat Vantaan kaupungin kaupungininsinööri Henry Westlin sekä suunnitelman laatineen Rambollin edustajat. Yleisölle avataan myös toukokuussa tehdyn urheilupuistoa koskevan verkkokyselyn tuloksia ja kerrotaan tulosten ottamisesta huomioon suunnittelussa.

Kyselyn vastauksissa puistoon toivottiin mahdollisuuksia kesälajeista uintiin, ulkokuntoiluun ja jalkapallon pelaamiseen. Talvilajeista eniten toivottiin mahdollisuutta luisteluun, hiihtoon ja lenkkeilyyn. Toiveet on luvattu ottaa huomioon puiston suunnittelussa. Lisäksi toiveiden mukaisesti tehdään muun muassa saattoliikennepaikkoja ja pyöräpysäköintipaikkoja sekä sujuvat kulkuyhteydet Asolanväylän varrella sijaitseville bussipysäkeille.

Kyselyn vastaukset löytyvät täällä.

Tiistain yleisötilaisuus taltioidaan ja se on nähtävissä 14 vuorokauden ajan Vantaan kaupunkiympäristön Youtube-kanavalla.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kysymyksiä voi esittää myös jo ennen vuorovaikutustilaisuutta ja 8. marraskuuta asti.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse Rambollin projektipäällikkö Hanna Keskiselle, hanna.keskinen@ramboll.fi. Lisäksi suunnitelmista voi kysyä puhelinpäivystyksessä torstaina 5. marraskuuta klo 9.00–10.30 ja 16.00–17.30 numerosta 0400 843 354. Puheluihin vastaa Hanna Keskinen.

Vastaukset kysymyksiin julkaistaan osallistuva.vantaa.fi-sivustolla 15. marraskuuta.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut