Koivukylän Kirnu remontoidaan asukastilaksi – toiminta alkaa ensi keväänä

Koivukylän Kirnussa alkaa remontti marraskuun alussa. Arkisto/Ella Kajaste

Vantaan kaupunki kertoo, että se remontoi Hakopolun liikekiinteistössä Koivukylässä sijaitsevan Kirnun tilan asukastilaksi.

Remontin on määrä alkaa marraskuun alussa. Kaupungin tiedotteen mukaan remontti on välttämätön mahdollisten sisäilmaongelmien poistamiseksi.

Toiminta remontoiduissa tiloissa alkaa arvion mukaan ensi keväänä. Alueen yhdistyksille, järjestöille ja muille toimijoille myönnetään tilaan käyttövuoroja.

Remontoidun Kirnun tilan lisäksi Koivutorin ympäristöä yritetään lähivuosina muutenkin piristää. Ensi vuonna aukion huonokuntoinen laatoitus on tarkoitus kunnostaa ja huonokuntoiset portaat korjata. Myös valaistusta uusitaan ja alueelle tuodaan taidetta.

Kiinnostuneet voivat osallistua Kirnun toiminnan suunnitteluun. Verkkosivustolla osallistuvavantaa.fi on kysely, joka on avoinna vuoden loppuun. Kyselyssä voi kertoa, minkälaista toimintaa tilaan haluaisi.

Lue myös: "Vantaalla on alueita, joille ei haluta lisää vuokra-asuntoja" – Hakunilan keskusta, Koivukylä, Havukoski...

Vantaan kaupunki luopuu remontin yhteydessä Rautkallionkadulla sijaitsevasta Kafnetin tilasta. Avoimessa kohtaamispaikassa on ollut muun muassa erilaista harrastustoimintaa ja yhteisruokailuja. Paikan päältä on saanut myös maahanmuuttajille kohdistettua neuvontaa ja lisäksi Kafnetissa on voinut käyttää tietokonetta.

Lue myös: Huonon maineen Havukoski voi olla myös "yksi parhaista paikoista", vaikka parannettavaakin riittää

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut