Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Netissä voi nyt varata myös hautajaiset

Avioliittoon vihkimisen ja ristiäiset on jo aiemmin voinut varata verkkopalvelussa ja keskiviikosta lähtien myös hautaan siunaamisen sekä muistotilaisuuden Vantaan seurakuntiin kuuluneelle voi varata netissä.

Varattavissa ovat Pyhän Laurin ja Ruskeasannan siunauskappelit sekä Hakunilan, Hämeenkylän, Korson, Kivistön, Pyhän Laurin ja Rekolan Pyhän Andreaan kirkot sekä Seutulan kappeli. Myyrmäen väliaikaisessa Virtakirkossa ei järjestetä hautajaisia.

Varausta tehdessä voi valita myös papin, joka on kyseisen päivän hautajaisaikana työvuorossa. Palvelu varaa samalla myös kanttorin tilaisuuteen, mutta kanttoria ei voi itse valita.

Palvelussa varausta tekevän henkilön ei tarvitse olla vantaalainen tai seurakunnan jäsen, mutta vainajan täytyy olla vantaalainen. Kirkkoon kuulumista ei vaadita.

Hautajaiset voi varata edelleen myös asioimalla vainajan seurakunnan kirkkoherranvirastossa tai soittamalla sinne. Myös hautapaikka varataan edelleen hautausmaan toimistosta, sitä ei voi varata verkkopalvelun kautta.

Noin kolmannes ristiäisistä ja avioliittoon vihkimisistä varataan verkossa.