Drag-viihdyttäjä Divet tarjoaa perjantai-iltaan pauketta Kulttuuritalo Martinuksessa sekä livestriimin kautta

Jos perjantai-iltaan on jäänyt viihdetyhjiö, sen voi täyttää hulvatonta menoa ja säihkettä pursuavalla drag-viihteellä.

Perjantai-illan Instagram-livelähetyksillään suosioon noussut Drag-tähti Divetin show'n pääsee näkemään tänään perjantaina Kulttuuritalo Martinuksessa paikan päällä tai livestriiminä. Kello 19 alkavassa Paukku-Perjantai Deluxe -illassa yhdistyvät talkshow, lennokkaat jutut ja drag-numerot.

Divet eli Marko Vainio keskustelee yllätysvieraiden kanssa ja keskustelu etenee vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Paikan päällä olevat katsojat pääsevät kommentoimaan keskustelua esityksen aikana ja livestriimiä katsova yleisö voi lähettää WhatsApp-viestejä suoraan lähetykseen.

– Paukku-Perjantain idea lähti liikkeelle, kun keväällä 2020 ei päässyt baariin ja perjantai-illat uhkasivat mennä pieleen, Vainio kertoo tiedotteessa.

Niinpä hän ryhtyi viihdyttämään itse perjantai-iltaisin erilaisin poskettomin drag-hahmoin ja räävittömin jutuin.

– Keväällä instalive saattoi jatkua viisikin tuntia putkeen, ja yllätysvieraina nähtiin muun muassa Pandora ja Laura Voutilainen, hän jatkaa.

Instagram-livestä poiketen Martinuksen lavalla nähdään myös erilaisia esityksiä.

– Ehtaa ja yllätyksellistä drag-hurmosta, paljon paljettia ja viiltäviä arvioita kaikesta maanpäällisestä sekä tietysti iso liuta Suomen kovimpia tähtiä, Vainio lupaa ohjelmasta.

Drag-tähti Divetin Paukku-Perjantai Deluxe (K 18) live-esityksenä ja livestriiminä Kulttuuritalo Martinuksessa (Martinlaaksontie 36) pe 6.11. klo 19. Liput: Lippu.fi . Livestriimi katsottavissa 6.–12.11. www.keikalla.fi . Kommentointi livestriimin aikana WhatsApp (p. 040 322 58 38).

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut