HS: Vankeutta Myyrmäen nuorille vasararyöstäjille – Pahoinpitelivät iäkkään naisen ja apuun tulleen miehen

Ryöstäjien väkivallan kohteeksi joutui muiden muassa iäkäs nainen maaliskuussa Myyrmäessä. Kvituskuva. Armi Suojanen

Tekoaikaan 16- ja 18-vuotiaat nuoret on tuomittu vankeusrangaistuksiin Myyrmäessä maaliskuussa tapahtuneista rikoksista, uutisoi Helsingin Sanomat (5.11.)

Lue lisää: Ryöstäjät löivät ja potkivat noin 80-vuotiasta naista sunnuntaiaamuna Myyrmäessä – Apuun tullut mies sai vasarasta

HS:n uutisen mukaan iäkkäälle naiselle aiheutui teon seurauksena haava, turvotusta, ruhjetta ja mustelmaa kasvoihin sekä aivotärähdys. Väliin tulleen miehen kaksi hammasta ja hammasharjanteen luuta murtui ja huuleen tuli ompelua vaativa haava

Sama kaksikko yritti HS:n uutisen mukaan ryöstää seuraavana päivänä naisen sekä kaksi alaikäistä poikaa. Tekijät pahoinpitelivät naista ja toista poikaa.

Ryöstöissä nuorukaisilla oli aseinaan veitsi, vasara ja kuulapistooli.

HS kertoo, että nuorempi tekijä tuomittiin kolmesta ryöstön yrityksestä, törkeästä ryöstöstä ja törkeästä ryöstön yrityksestä nuorena henkilönä yhteisrangaistukseen kahdeksi vuodeksi ja seitsemäksi kuukaudeksi vankeuteen.

18-vuotias tekijä tuomittiin kahdesta ryöstön yrityksestä, törkeästä ryöstöstä ja törkeästä ryöstön yrityksestä kolmeksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen.

Käräjäoikeuden tuomio on lainvoimainen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut