Vantaan kouluissa ja oppilaitoksissa asetettu jälleen satoja karanteeniin

Vantaan perusopetuksessa ja toisen asteen oppilaitoksissa on asetettu karateeniin noin 600 henkeä tällä viikolla. Arkisto/Anni Nieminen

Tällä viikolla Vantaan kaupungin kouluissa ja oppilaitoksissa on asetettu koronakaranteeniin yhteensä noin 600 henkilöä. Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että joissakin tapauksista selvitystyö on vielä kesken. Tieto niistä päivittyy vantaa.fi-verkkosivuille.

Lisäksi on muutamia altistumisia, jotka eivät täytä joukkoaltistumisen määriä eikä kaupunki julkaise näitä tietoja.

Lue myös: Rekolanmäen koulussa tähän mennessä jo 23 koronaan sairastunutta – osa yhä karanteenissa

Perusopetuksessa on tällä viikolla asetettu karanteeniin 27 koronalle altistunutta henkilöä Jokiniemen koulussa, 37 Kaivokselan koulussa, 37 Kanniston koulussa, 34 Kilterin koulussa, 75 Lehtikuusen koulussa, 55 Martinlaakson koulussa, 128 Mikkolan koulussa, 14 Rekolanmäen koulussa, 43 Simonkylän koulussa ja 22 Uomarinteen koulussa.

Toisen aste oppilaitoksessa, Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun opetuspisteessä on altistuneita 48, jotka on asetettu karanteeniin.

Kotikaranteeniin määrättyjen pitää pysytellä kotona, eikä olla kontaktissa kodin ulkopuolisten ihmisten kanssa. Karanteenin aikana oppilaat opiskelevat muun muassa etäyhteyksien välityksellä.

Altistuneiden perheenjäsenet eivät ole karanteenissa, koska he eivät ole olleet lähikontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut