Mistä löytyy Vantaan paras ravintola? Äänestä suosikkiasi!

Wanda`s Kitchen & Lounge -ravintolan omistaja Tomi Puikkonen sekä henkilökunta Mari Keränen, Pinja Piiroinen ja Simone Krogius iloitsivat voitosta helmikuussa. Arkisto/Marika Lumme
Mia Lindström

Mia Lindström

Poikkeuksellinen koronavuosi on haastanut ravintola-alaa tänä vuonna toden teolla. Vantaalaiset ravintolat ovat mukautuneet suosituksiin, kehittäneet toimintaansa ja palvelleet asiakkaitaan niin hyvin kuin mahdollista.

Hallitus määräsi ravintolat tilapäisesti suljettaviksi huhtikuun alussa. Tuolloin moni vantaalaisravintola aloitti nouto- ja kotiinkuljetukset.

Kesäkuusta alkaen ravintolat ovat puolestaan tasapainoilleet muuttuvien suositusten kanssa, kun aukioloaikoja ja asiakasmääriä on säädelty koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Nyt on aika antaa tunnustusta vantaalaisille ravintoloille. Etsimme Vantaan Sanomien suositussa ravintolaäänestyksessä vuoden 2020 parasta ruokaravintolaa.

Äänestyksessä ovat mukana ne ravintolat, jotka tarjoavat ruokaa myös iltaisin.

Äänestys on käynnissä verkkosivuillamme. Listaan on koottu vantaalaisia ravintoloita, ja äänestää voi omaa suosikkiaan. Jos oma lempiravintola uupuu listalta, voi ravintolaa äänestää Joku muu, mikä -kohdassa.

Kuulemme mielellämme myös perusteluja siitä, mikä tekee ravintolasta Vantaan parhaan. Joten kun annat äänesi suosikkiravintolallesi, muista perustella vastauksesi. Viimeinen äänestyspäivä on 6. joulukuuta.

Myyrmäessä sijaitseva Wanda´s Kitchen and Lounge on ollut lukijoiden suosikki kolmena edellisenä vuonna.

Viime vuonna toiseksi sijoittui Simonkylässä sijaitseva ristorante La Locanda, kolmanneksi Myyrmäen aseman Mike´s Diner, neljänneksi niin ikään Myyrmäessä sijaitseva Tilicho ja viidenneksi ravintola Oklahoma Tikkurilasta.

– Tietenkin tuote täytyy olla kunnossa eli laadukasta ruokaa. Sen lisäksi on tärkeää olla läsnä ja välittää. Se tulee pienistä asioista kuten hymystä ja tervehdyksistä. Ja kun mokataan, ne hoidetaan hyvin, Wanda ´sin ravintoloitsija Tomi Puikkonen kertoi helmikuussa kantansa siihen, mikä teki ravintolasta Vantaan parhaan ruokaravintolan vuonna 2019.

Juttua muokattu 2.12. klo 13.51. Lisätty juttuun tieto, että viimeinen äänestyspäivä on 6.12.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut