Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mistä löytyy Vantaan paras ravintola? Äänestä suosikkiasi!

Poikkeuksellinen koronavuosi on haastanut ravintola-alaa tänä vuonna toden teolla. Vantaalaiset ravintolat ovat mukautuneet suosituksiin, kehittäneet toimintaansa ja palvelleet asiakkaitaan niin hyvin kuin mahdollista.

Hallitus määräsi ravintolat tilapäisesti suljettaviksi huhtikuun alussa. Tuolloin moni vantaalaisravintola aloitti nouto- ja kotiinkuljetukset.

Kesäkuusta alkaen ravintolat ovat puolestaan tasapainoilleet muuttuvien suositusten kanssa, kun aukioloaikoja ja asiakasmääriä on säädelty koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Nyt on aika antaa tunnustusta vantaalaisille ravintoloille. Etsimme Vantaan Sanomien suositussa ravintolaäänestyksessä vuoden 2020 parasta ruokaravintolaa.

Äänestyksessä ovat mukana ne ravintolat, jotka tarjoavat ruokaa myös iltaisin.

Äänestys on käynnissä verkkosivuillamme. Listaan on koottu vantaalaisia ravintoloita, ja äänestää voi omaa suosikkiaan. Jos oma lempiravintola uupuu listalta, voi ravintolaa äänestää Joku muu, mikä -kohdassa.

Kuulemme mielellämme myös perusteluja siitä, mikä tekee ravintolasta Vantaan parhaan. Joten kun annat äänesi suosikkiravintolallesi, muista perustella vastauksesi. Viimeinen äänestyspäivä on 6. joulukuuta.

Myyrmäessä sijaitseva Wanda´s Kitchen and Lounge on ollut lukijoiden suosikki kolmena edellisenä vuonna.

Viime vuonna toiseksi sijoittui Simonkylässä sijaitseva ristorante La Locanda, kolmanneksi Myyrmäen aseman Mike´s Diner, neljänneksi niin ikään Myyrmäessä sijaitseva Tilicho ja viidenneksi ravintola Oklahoma Tikkurilasta.

– Tietenkin tuote täytyy olla kunnossa eli laadukasta ruokaa. Sen lisäksi on tärkeää olla läsnä ja välittää. Se tulee pienistä asioista kuten hymystä ja tervehdyksistä. Ja kun mokataan, ne hoidetaan hyvin, Wanda ´sin ravintoloitsija Tomi Puikkonen kertoi helmikuussa kantansa siihen, mikä teki ravintolasta Vantaan parhaan ruokaravintolan vuonna 2019.

Juttua muokattu 2.12. klo 13.51. Lisätty juttuun tieto, että viimeinen äänestyspäivä on 6.12.