Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lääkejakelija Tamro sai Vantaa-mitalin

Vantaalla 1980-luvulta lähtien toiminut lääke- ja terveysalan yritys Tamro on saanut kaupungin myöntämän Vantaa-mitalin. Kaupunki tiedottaa, että 125-vuotias yhtiö sai tunnustuksen aktiivisesta yhteistyöstä ja pitkäaikaisesta sekä menestyksekkäästä toiminnasta Vantaalla.

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja. Sen markkinaosuus kotimaisesta lääkejakelusta on lähes 60 prosenttia.

Lääketukkutoiminnan ohella Tamrolla on myös muita terveys- ja hyvinvointialan palveluja, kuten hoivateknologiarobotteja.

Vuoden 2019 verotuksessa Tamro oli Vantaan kolmanneksi suurin yhteisöveronmaksaja noin 5,5 miljoonan euron yhteisöveroilla.

Tamrossa työskentelee runsaat 480 henkilöä, joista noin puolet tekee töitä Vantaalla Tamro-talossa ja sen logistiikkakeskuksessa Koivuvaaran teollisuusalueella, Hämeenkylän kaupunginosassa.

Vantaa-mitali on lyötetty Vantaan kaupungiksi tulon kunniaksi vuonna 1974, ja sen on suunnitellut kuvanveistäjä Heikki Häiväoja.

Vantaa-mitalin saaja julkistettiin Vantaan 44. elinkeinopäivässä.

Lue myös: Vantaa sai yhteisöverotuloja yhteensä 80,7 miljoonaa euroa – tämä yritys maksoi veroja eniten