Hyvät yhteydet tuovat Valmetin Tikkurilaan – Kiinteistöjohtaja: Vahvasti kehittyvä paikka

Alue: Valmetin kiinteistöjohtaja Kimmo Kohtamäki kehuu Tikkurilaa vahvasti kehittyväksi alueeksi.

Uuden Valmetin toimistotalon tarkempi sijainti Tikkurilan suuralueella kerrotaan, kunhan hankkeen eteneminen vahvistuu. Arkisto/Marjanen Hanna

Tiina Örn

Vantaan kaupunki on kiinteistöjohtaja Antti Karin mukaan käynyt jo vuosia keskusteluja Valmetin kanssa siitä, että Valmet rakentaisi Vantaalle uuden toimistotalon Hakkilassa ja Järvenpäässä työskentelevälle henkilöstölleen.

Valmetin kiinteistöjohtaja Kimmo Kohtamäki ei vielä vahvista tarkemmin suunnitellun rakennuksen sijaintia, mutta hän toteaa uuden toimistotalon tulevan Tikkurilan suuralueelle.

– Tarkempi sijainti Tikkurilassa kerrotaan, kun hankkeen eteneminen vahvistuu, Kohtamäki sanoo.

Talosta tulee Valmetin tarpeisiin räätälöity toimistorakennus. Sen on Kohtamäen mukaan tarkoitus palvella pitkälle tulevaisuuteen.

– Kaikki Valmetin toimistot rakennetaan maailmanlaajuisen mallimme mukaisesti. Rakennus tulee olemaan nykyaikainen monitoimitila, jossa hyödynnetään energiatehokkaita ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

Uuteen rakennukseen siirtyy muun muassa erilaisissa suunnittelun, myynnin, projektinhallinnan ja huoltopalveluiden parissa työskenteleviä henkilöitä.

Valmet valitsi yli 700 työntekijän uudeksi toimipaikaksi Tikkurilan sen hyvän saavutettavuuden vuoksi.

– Tikkurila on vahvasti kehittyvä, erinomaisten liikenneyhteyksien ytimessä sijaitseva paikka. Uusi toimistotalo olisi myös hyvien yhteyksien päässä muista Valmetin Suomen toimipaikoista. Henkilöstömme asuinpaikkoja ajatellen Tikkurila olisi keskeinen sijaintipaikka kulkuyhteydet huomioiden, Kohtamäki kertoo.

Onko Valmetilla muita Vantaaseen liittyviä suunnitelmia.

– Tällä hetkellä panostamme tähän Tikkurilan suunnitelmaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut