Käteisellä ja maksukorteilla ei voi ostaa lippuja HSL:n palvelupisteissä tästä päivästä lähtien

Pääkaupunkiseudun pahentuneen koronatilanteen takia Helsingin seudun liikenne (HSL) keskeyttää lipunmyynnin käteisellä ja maksukorteilla palvelupisteissään.

Keskeytys alkaa tänään keskiviikkona ja on voimassa toistaiseksi. HSL tiedottaa, että se tekee lipunmyynnin palauttamisesta palvelupisteisiin erillisen päätöksen.

HSL:n mukaan sekä päärautatieaseman että Itäkeskuksen palvelupisteiden läheisyydessä sijaitsee useita muita mahdollisuuksia lippujen ostamiseen ja HSL-korttien lataamiseen, muun muassa lippuautomaatit sekä muut myyntipisteet.

Lippuja suositellaan hankkimaan ensisijaisesti HSL-sovelluksella tai HSL-kortin nettilatausta käyttäen.

Palvelupisteet pysyvät edelleen avoinna muuta asiointia varten, ja muun asioinnin yhteydessä HSL myy edelleen arvo- ja kausilippuja tarvittaessa.

Myös esimerkiksi laskutusasiakkaiden ja maksusitoumusasiakkaiden korttien lataukset jatkuvat normaalisti.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä antoi viime perjantaina uusia suosituksia ja rajoituksia. HSL tiedottaa, että sen tavoitteena on ehkäistä koronaviruksen leviämistä ja välttää asiakaskontakteja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut