Itsenäisyyden juhlinnasta ei Vantaalla puutu rytmejä – Vantaa-kanava välittää livenä tanssia, musiikkia ja kaupunkilaisilta koottuja tervehdyksiä Kulttuuritalo Martinuksesta

Banda Caribe soittaa karibialaisia rytmejä, kuten merenguea, salsaa, cha cha chaata ja bachataa. Teemu Mattsson

Vantaalla voi osallistua itsenäisyyden juhlintaan seuraamalla suoraa lähetystä Vantaa-kanavalta, www.vantaakanava.fi, sunnuntaina 6. joulukuuta kello 13–14.30.

Alun perin myös liveyleisölle tarkoitettu monikulttuurinen juhla on nyt koronatilanteen ja muuttuneiden rajoitusten vuoksi siirretty kokonaan verkkoon.

Ohjelmaa välitetään Kulttuuritalo Martinuksesta, jossa esiintyvät taustaltaan madagaskarilainen tanssija ja tanssin opettaja Njara Rasolo, soul- sekä rhythm and blues -sävyin laulava Etni Khan, pandemian vuoksi normaalia pienempikokoisena kuultava, suomalaista romani- ja gospelmusiikkia laulava Romanien musiikkikerhon kuoro ja entinen Kansallisbaletin tähtitanssija Minna Tervamäki sekä tanssija ja baletinopettaja Anni Jokimies.

Lisäksi juhlahumussa ovat mukana muun muassa pohjoismaiden salsamestaruuden voittanut tanssija ja tanssinopettaja Soila la Canela ja ennen Suomeen muuttoaan kuuluisassa Tropicana show’ssa ensitanssijana esiintynyt Lazaro Torres. Kuuban ja muiden Karibian saarten rytmejä tarjoilee Banda Caribe -yhtye.

Renaz Ebrahimin juontamassa juhlassa selviää myös, kuka on vuoden 2020 Kulttuuriseppä-palkinnon saaja. Lisäksi nähdään video, jossa vantaalaiset lähettävät omia itsenäisyyspäivän tervehdyksiään.

Tapahtuman järjestävät Vantaan kulttuuri- ja asukaspalvelut sekä Hakunilan kansainvälinen yhdistys.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut