Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyden juhlinnasta ei Vantaalla puutu rytmejä – Vantaa-kanava välittää livenä tanssia, musiikkia ja kaupunkilaisilta koottuja tervehdyksiä Kulttuuritalo Martinuksesta

Vantaalla voi osallistua itsenäisyyden juhlintaan seuraamalla suoraa lähetystä Vantaa-kanavalta, www.vantaakanava.fi, sunnuntaina 6. joulukuuta kello 13–14.30.

Alun perin myös liveyleisölle tarkoitettu monikulttuurinen juhla on nyt koronatilanteen ja muuttuneiden rajoitusten vuoksi siirretty kokonaan verkkoon.

Ohjelmaa välitetään Kulttuuritalo Martinuksesta, jossa esiintyvät taustaltaan madagaskarilainen tanssija ja tanssin opettaja Njara Rasolo, soul- sekä rhythm and blues -sävyin laulava Etni Khan, pandemian vuoksi normaalia pienempikokoisena kuultava, suomalaista romani- ja gospelmusiikkia laulava Romanien musiikkikerhon kuoro ja entinen Kansallisbaletin tähtitanssija Minna Tervamäki sekä tanssija ja baletinopettaja Anni Jokimies.

Lisäksi juhlahumussa ovat mukana muun muassa pohjoismaiden salsamestaruuden voittanut tanssija ja tanssinopettaja Soila la Canela ja ennen Suomeen muuttoaan kuuluisassa Tropicana show’ssa ensitanssijana esiintynyt Lazaro Torres. Kuuban ja muiden Karibian saarten rytmejä tarjoilee Banda Caribe -yhtye.

Renaz Ebrahimin juontamassa juhlassa selviää myös, kuka on vuoden 2020 Kulttuuriseppä-palkinnon saaja. Lisäksi nähdään video, jossa vantaalaiset lähettävät omia itsenäisyyspäivän tervehdyksiään.

Tapahtuman järjestävät Vantaan kulttuuri- ja asukaspalvelut sekä Hakunilan kansainvälinen yhdistys.