Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaalaiset seniorit saavat puheluja ja tekstiviestejä seurakunnilta – joulutoivotuksen lisäksi kysytään kuulumisia

Vantaan seurakunnista otetaan yhteyttä tekstiviestein ja puheluin moniin 70-vuotiaisiin ja sitä vanhempiin seurakuntalaisiin ennen joulua.

Tekstiviesti on luvassa niille 70–79-vuotiaille, joiden puhelinnumero on saatavilla numeropalvelusta. Ensi viikolla viestejä lähtee noin 7 000 kappaletta. Tekstiviestejä lähettävät kaikki Vantaan suomenkieliset evankelis-luterilaiset seurakunnat.

Viesteissä toivotetaan hyvää joulua ja muistutetaan siitä, että joulua ei ole peruttu ja halutessaan voi aina ottaa yhteyttä soittamalla esimerkiksi päivystävälle papille.

80-vuotiaille ja sitä vanhemmille joulutervehdys välitetään soittamalla ja samalla kysytään kuulumisia. Soitolla pyritään tavoittamaan noin 1 600 vanhemman polven seurakuntalaista.

Ennen joulua puheluita soitetaan Hakunilan, Hämeenkylän, Korson, Rekolan ja Vantaan ruotsinkielisen seurakunnan jäsenille. Vantaankosken seurakunta soittaa noin 1100 jäsenelle ensi vuoden alussa.

Tikkurilan seurakunnasta ei uuteen kirkkoon muuttamisen vuoksi puheluita voida soittaa.

Seurakunnat toteuttivat vastaavan tervehdyskierroksen viime keväänä koronakaranteenin alettua kysyäkseen ikäihmisten kuulumisia ja jaksamista.