Kulttuuripalkinnot Emma Salokoskelle ja Vantaan Näyttämölle

Emma Salokoski sai Vantaalta ansioituneen taiteilijan kulttuuripalkinnon muun muassa monipuolisuudestaan muusikkona ja laulajana. Vantaan kaupunki

Vantaan kaupungin kulttuuripalkinnot myönnettiin tänä vuonna muusikko Emma Salokoskelle ja harrastajateatteri Vantaan Näyttämölle.

Salokoski sai 10 000 euron suuruisen palkinnon ansioituneena taiteilijana ja Vantaan Näyttämö merkittävästä kulttuuriteosta.

Monissa kokoonpanoissa solistina esiintynyt ja useiden artistien levyillä ja keikoilla vieraillut Salokoski sai kotikaupunkinsa tunnustuksen muun muassa monipuolisuudestaan, taitavuudestaan ja muuntautumiskyvystään.

Hän on opiskellut musiikkia Suomen lisäksi ulkomailla ja tekee poikkitaiteellista työtä myös säveltäjänä. Hän sai vuoden naissolistin Emma-palkinnon 2006.

Vantaan näyttämö sai kulttuuripalkinnon tunnustuksena merkittävästä kulttuuriteosta, pitkäaikaisesta, laadukkaasta ja talkoovoimin hoidetusta teatteritoiminnasta. Vantaan kaupunki

Jokiniemessä Navethaliana tunnetussa vanhassa navetassa toimiva Vantaan näyttämö palkittiin jo vuosikymmeniä jatkuneesta, laadukkaita esityksiä tuottavasta teatteritoiminnasta, jossa käytännössä kaikki lavastuksesta ja tekniikasta lähtien syntyy teatterilaisten omin voimin.

Teatterin vuoden päätuotannoiksi ovat vakiintuneet suositut kesäteatteriesitykset.

Lue myös: Emma Salokoski kyllästyi jouluhössötykseen – oman lapsen syntymä antoi juhlalle uuden merkityksen

Katso myös tämä: Vantaan näyttämö vie katsojat saunan taakse ja vapauttaa turhista itsesyytöksistä

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut