Pyörätien rakentaminen Leppäkorventiellä alkaa –  Lahdenväylän ylittävällä sillalla on vain yksi kaista rakennustöiden ajan

Leppäkorventien jalankulku- ja pyörätien rakentamisesta kertovaa kylttiä koottiin Leppäkorvessa keskiviikkona. Jalankulku- ja pyörätie tulee Leppäkorventien pohjoispuolelle eli kuvassa vasemmalle puolelle ajoväylää. Armi Suojanen
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Odotetun jalankulku- ja pyörätien rakentaminen pääsee kunnolla käyntiin Leppäkorventien pohjoispuolella ensi vuoden alussa. Se on noin kilometrin puuttuva osa jalankulku- ja pyörätietä Leppäkorven Harmaahylkeentien ja Keravan Nybackantien välillä.

Valmista pitäisi olla heinäkuussa.

Jalankulku- ja pyörätien lisäksi kaupunki tiedottaa tekevänsä alueella myös muita parannuksia, kuten uutta valaistusta ja saarekkeelliset suojatiet Harmaahylkeentien yli Leppäkorventien risteykseen sekä Leppäkorventien yli Haapalantien ja Merineulantien risteyksiin.

Leppäkorpi kuuluu Korson suuralueeseen.

Leppäkorventie kulkee Lahdenväylän yli Lahdentielle ja moottoritien ylittävää siltaa levennetään niin, että siihen mahtuu jalankulku- ja pyörätie. Rakennustöiden vuoksi silta muuttuu yksikaistaiseksi ja paikalle asennetaan liikennevalot ohjamaan liikennettä.

Rakentamisesta huolimatta Leppäkorventiellä pääsee myös kevyt liikenne kulkemaan koko rakentamisen ajan.

Leppäkorventieltä puuttuu jalankulku- ja pyörätie noin kilometrin matkalta. Ajoradan vieressä on vain kapea tila kevyelle liikenteelle. Armi Suojanen

Myös bussipysäkkeihin tulee muutoksia. Haapalantien ja Merineulantien välille rakennetaan uudet linja-autopysäkit ja pysäkkialueita pidennetään, odotustilaa laajennetaan ja pysäkkialueet erotetaan ajoradasta reunakivillä.

Harmaahylkeentien ja Leppäkorventien risteyksen läheisyyteen tulee lisäksi uusi pysäkki.

Hanke on Vantaan kaupungin ja Uudenmaan ely-keskuksen yhteinen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut