Urheilupuistojen ja Kuusijärven parkkimaksut halutaan perua – Vantaan kaupunginhallitus yllättyi maksuista ja ottaa päätöksen käsittelyynsä

Myyrmäen ja Tikkurilan urheilupuistojen sekä Kuusijärven ulkoilualueen uusi parkkipaikka on päätetty muuttaa maksulliseksi, mutta päätöstä saatetaan vielä muuttaa. Myyrmäen urheilupuistossa sijaitsevat muun muassa Myyrmäki-halli, Energia Areena, jalkapallostadion ja kaksi jäähallia. Arkisto/Sirpa Repo
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Maksullisen pysäköinnin laajenemisesta Vantaalla ei ole vielä sanottu viimeistä sanaa, vaikka tekninen lautakunta päätti ensi vuoden maksuista joulukuun alussa. Suurta vastustusta on herättänyt parkkimaksu, jota pitäisi alkaa periä Myyrmäen ja Tikkurilan urheilupuistoissa sekä Kuusijärvelle rakennettavalla uudella pysäköintialueella.

Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että se käyttää otto-oikeuttaan ja ottaa teknisen lautakunnan päätöksen käsittelyynsä.

– Se pitää ottaa käsittelyyn kokonaisuudessaan, mutta muutosta haluamme urheilupuiston ja Kuusijärven osalta, sanoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala (kok.).

Lautakunnan päätöstä muutettaneen niin, että kaikkien urheilupuistojen ja Kuusijärven uudet parkkipaikat säilyvät maksuttomina. Muihin kohtiin ei todennäköisesti puututa, sillä talousarvioneuvotteluissa on sovittu eri hallintokunnille tuottotavoitteita, joista täytyisi pitää kiinni.

Multala kertoo, että kaupunginhallitukselle tuli yllätyksenä viranhaltijoiden ehdotus muuttaa urheilupuistojen ja Kuusijärven uusi parkkipaikka maksulliseksi.

Pysäköintimaksuasiaa käsitellään kaupunginhallituksen seuraavassa kokouksessa tammikuussa.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut