Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Vantaan joulurauhan julistuksen jälkeen soivat joululaulut ja kellot – Tikkurilan uuden kirkon kellopeli saa ensiesiintymisensä

Tänä vuonna Vantaan joulurauhan julistusta ei kokoonnuta kuuntelemaan perinteiseen kaupungintalon edustalla järjestettävään yleisötilaisuuteen. Sen sijaan julistus ja siihen liittyvät tapahtumat kuvataan ja ne välitetään Vantaa-kanavan kautta jouluaattona kello 13.

Avaussanat kaupungintalossa kuvattavassa tilaisuudessa lausuu Tikkurilan seurakunnan pastori Marja Eloranta ja joulurauhan julistaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Multala.

Kansallisoopperan kuoron laulajat, sopraano Krista Kujala ja tenori Juhana Suninen esittävät joululauluja Minna Miettisen säestämänä.

Lisäksi ohjelma vie tutustumaan myös Tikkurilan uuden kirkon kellopeliin, joka on erilaisten sävelmien soittamisen mahdollistava Suomen ensimmäinen aito tornikellopeli. Kirkon on määrä avautua alkuvuodesta.

Kellopeliä, josta aiemmin on säveliä kantautunut ympäristöön laitetestauksista, soitetaan tilaisuudessa ensimmäistä kertaa julkisesti.

Joulurauhan julistus -tilaisuuden ohjelma Vantaa-kanavalla, www.vantaakanava.fi, kestää puolisen tuntia.

Lue myös: Tikkurilan keskustassa soi Jaakko kulta – Kirkonkellojen testaaminen jatkuu muutaman viikon

Katso myös tämä: Tikkurilan kirkon avajaiset siirtyvät tammikuulle 2021