Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Aurinkokiven lasten töistä syntyi virtuaalinen näyttely joulun iloksi

Vantaalaisen Aurinkokiven koulun oppilaiden ja päiväkotilasten jouluaiheisista taidetöistä syntyi joulunajan kuvagalleria, jonka avulla halutaan toivottaa iloista joulua koko Suomelle.

Jouluista projektia on ollut vetämässä Kivistössä asuva taiteilija Riikka Mustakallio, joka tunnetaan taitelijanimellä Rigulio Graak, ja siinä on ollut mukana myös koulun vanhempainyhdistys sekä opettajia.

Iältään 4–11-vuotiaiden taiteilijoiden töitä pääsee katselemaan virtuaalisessa taidenäyttelyssä osoitteessa www.lapsetleikkii.fi.

Aurinkokiven koulun ensimmäisen luokan opettajat myös keräsivät ekaluokkalaisilta erilaisia joulutervehdyksiä, joilla nämä halusivat toivottaa hyvää joulua. Lasten tervehdyksissä toivotetaan muun muassa: Hyvää joulua kaikille vanhuksille ja kaikille muillekin – toivottavasti teillekin tulee joulupukki, Hyvää joulua eskarilapsille ja Hyvää joulua koirille!

Lapset leikkii -sivusto on syntynyt Mustakallion ideasta saada leikki-ideoita ja myös osallistavaa tekemistä korona-ajan lapsiperheille.

Niin sanotun llsätyn todellisuuden sovellusta ja koodia 3881829 käyttämällä näytelyllä voi leikitellä lisäämällä töiden ympäristöksi vaikkapa oman olohuoneensa.