Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Tikkurilan uuteen kirkkoon pääsee opastetuilla kierroksilla – vihkimismessu nähdään sunnuntaina tv:ssä ja illalla esiintyy Reino Nordin

Tikkurilan uusi kirkko vihitään käyttöön sunnuntaina 24. tammikuuta ja kiinnostus sitä kohtaan on suurta. Koronaepidemia vuoksi kirkkoon ei kuitenkaan voi tutustua itsenäisesti. Mutta kirkon arkkitehtuuria, taidetta ja käyttötarkoitusta voidaan esitellä pienimuotoisesti opastetuilla käynneillä ensi viikolla.

Kirkossa järjestetään opastettuja kierroksia tasatunnein 25.–30. tammikuuta kello 8–20 ja sunnuntaina 31. tammikuuta kello 12–20.

Kullekin kierrokselle otetaan enintään kahdeksan osallistujaa ja niille pitää ilmoittautua ennakkoon osoitteessa kirkkovantaalla.fi.

Keskiviikosta sunnuntaihin kirkkoon on voi tutustua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Kierrokset lähtevät kello 8.30–20.30 aina puolelta.

Myös näille kierrokselle mahtuu enintään kahdeksan osallistujaa.

Vantaan seurakunnat suosittelee, että ihmiset osallistuisivat ennakkoilmoittautumista vaativille kierroksille.

Tikkurilan uuden kirkon vihkivät Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo ja ruotsinkielisen Porvoon hiippakunnan piispa Bo-Göran Åstrand sunnuntaina. Yle TV1:n lähetys vihkimisestä alkaa kello 10.

Sunnuntai-iltana kello 18 kuullaan vielä Reino Nordinin tunnin mittainen konsertti kirkosta. Se striimataan eli nähdään suorana verkkolähetyksenä Tikkurilan kirkon Youtube-kanavalla.