Koronakaranteenien määrä kasvaa kouluissa ja päiväkodeissa Vantaalla – Dramaattinen muutos muutamassa päivässä

Alkuviikosta Vantaalla oli koronavirusinfektiolle altistumisen vuoksi karanteenissa 131 oppilasta tai koulun henkilökunnan jäsentä.

Tilanne on muutamassa päivässä muuttunut dramaattisesti. Perjantaina 22. tammikuuta perusopetuksen oppilaita tai koulujen henkilökunnan jäseniä on karanteenissa jo ainakin 317.

Karanteenissa on oppilaita tai henkilökunnan jäseniä Havukosken, Hiekkaharjun, Jokiniemen, Kytöpuiston Rajatorpan, Rekolan, Rekolanmäen ja Veromäen kouluista.

Sen lisäksi yksiköissä voi olla altistumisia, jotka eivät täytä joukkoaltistumisen kriteereitä ja joiden osalta kaupunki ei julkaise tietoja.

Varhaiskasvatuksessa on perjantaina 22. tammikuuta karanteenissa 122 henkilöä

Altistumisen vuoksi karanteeniin on joutunut Itä-Hakkilan päiväkodista 35 henkilöä. Latupuiston päiväkodissa altistuneita on karanteenissa 24. Siimapuiston päiväkodista on karanteenissa 19 henkilöä, Ulrikan päiväkodista 19 henkilöä ja Vartiokujan päiväkodista 25 henkilöä.

Altistumisia voi olla päiväkodeissa enemmänkin, sillä Vantaan kaupunki ei yksityisyyden suojan vuoksi julkaise pienten päiväkotien tietoja.

Karanteenit päättyvät mainituissa päiväkodeissa 22.–29. tammikuuta ja kouluissa 22. tammikuuta – 2. helmikuuta.

Toiminta jatkuu päiväkodeissa ja kouluissa normaalisti, ja kaikki muut, paitsi karanteeniin asetetut, tulevat normaalisti päiväkotiin ja kouluun. Tiloissa ei ole tartunnanvaaraa.

Etusivulla nyt

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut