Vantaan sote-johdossa muutoksia

Vantaan terveyspalveluiden johtaja Piia Vuorela on siirtynyt Vantaa-Kerava hyvinvointialueen sote-uudistushankkeen hallintoylilääkäriksi. Marjo.J Rämö

Vantaan terveyspalveluiden johtaja Piia Vuorela on siirtynyt Vantaa-Kerava hyvinvointialueen sote-uudistushankkeen hallintoylilääkäriksi.

Vantaan terveyspalvelujen johtajan avointa virkaa hoitaa Eila Koivunen, joka on aiemmin toiminut terveyspalvelupäällikkönä Pohjois-Vantaan alueella.

Perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Anna Cantell-Forsbom on jo aiemmin siirtynyt sosiaali- ja terveysministeriön palvelukseen. Hän toimi viime vuoden alussa väliaikaisesti Vantaan sosiaali- ja terveystoimen apulaiskaupunginjohtajana, ennen kuin virkaan valittu Timo Aronkytö aloitti tehtävässä huhtikuun alusta.

Avoimeksi jäänyttä perhe- ja sosiaalipalveluiden johtajan virkaa hoitaa nyt Mirja Varis, joka on aiemmin toiminut palvelupäällikkönä.

Avoinna olevat johtajavirat eivät ole tällä hetkellä haussa lähestyvän sote-uudistuksen vuoksi.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut