Työt Kivistön palvelukeskittymän tontilla alkanevat toukokuussa – "Asuntojen kysyntä tulee kasvamaan"

Palvelukeskittymä valmistuu näillä näkyminen loppuvuodesta 2022. Projektijohtajan mukaan keskittymällä on iso merkitys myös Kivistön asuntorakentamiselle. Arkisto/Tiina Örn

Tiina Örn

Palvelukeskittymän tulo Kivistöön etenee.

Vantaan kaupunki ja rakennusyhtiö Lehto Group allekirjoittivat viime viikolla sopimukset maanvuokrauksesta, palvelukeskittymän toteutuksesta sekä keskittymään tulevista kaupungin vuokratiloista. Keskittymään tulee kaupallisten palveluiden lisäksi terveysasema, kirjasto ja nuorisotila.

Lehto Tilat Oy:n aluejohtaja Henri Mämmin mukaan kaupalliset tilat on tavoitteena avata loppuvuodesta 2022.

Tällä hetkellä Lehto käy aktiivisesti neuvotteluja tiloihin tulevien vuokralaisten kanssa. Vuokralle tulevien yritysten nimiä ei vielä kerrota.

– Vuokralaisista kerromme tässä kevään mittaan.

Myös rakennuslupaprosessi etenee ripeästi.

Milloin rakennustyöt alkavat palvelukeskittymän tontilla?

– Tavoitteena on saada rakennuslupa keväällä ja aloittaa työt tontilla viimeistään toukokuun aikana, Mämmi vastaa.

Projektijohtaja Gilbert Koskela Vantaan kaupungilta toteaa tiedotteessa keskittymällä olevan iso merkitys myös Kivistön asuntorakentamiselle.

– Se saa nyt ikään kuin uuden startin, kun kauppojen ja terveysaseman myötä asuntojen kysyntä tulee kasvamaan ja asuntorakentaminen lisääntymään, Koskela toteaa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut