Liikkumista Tikkurilan Asemasillalla rajoitetaan yöaikaan tällä viikolla

Tikkurilan Asemasilta suljetaan iltaisin aiempaa aikaisemmin. Laitureille kuljetaan silloin alikulkujen kautta. Arkisto/Armi Suojanen
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Asemasilta Tikkurilan rautatieasemalla suljetaan maanantai-illasta lähtien jo kello 23.30 ja avataan aamulla kello 4. Normaalia aiempi sulkeminen jatkuu koko pääkaupunkiseudun hiihtolomaviikon ajan ja myös tulevan viikonlopun.

Laitureille kuljetaan sulun aikana alikulkujen kautta.

Asemasilta suljettiin normaalia aikaisemmin jo viime viikonloppuna ja sitä päätettiin jatkaa myös hiihtolomaviikon arki-iltoina poliisin pyynnöstä, kertoo Väyläviraston valmiuspäällikkö Arto Muukkonen.

Sulkemisen aikaistaminen johtuu siitä, että rautatieaseman ja Dixin liikekeskuksen turvallisuustilanne on Itä-Uudenmaan poliisin mukaan heikentynyt. Asemasta ja kauppakeskuksesta on tullut lasten ja nuorten kokoontumispaikka, koska kaikki nuorten omat paikat ovat koronan vuoksi kiinni. Tikkurilaan tullaan viettämään aikaa myös muualta kuin Vantaalta.

Normaalisti Asemasilta on kiinni 2.30–4.45.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut