Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaan seurakunnat jatkaa asiakaspalvelun yksinkertaistamista – hautajaisvarauksille yhteinen palvelunumero maaliskuussa

Hautapaikkoja ja hautajaisjärjestelyjä ei Vantaalla enää maaliskuun alun jälkeen varata seurakuntakohtaisista puhelinnumeroista, vaan 2. maaliskuuta lähtien palvelun saa kaikkia seurakuntia koskien yhdestä ja samasta numerosta.

Uuden palvelunumeron kautta saa sovittua myös haudan hoitoon liittyvät asiat samoin kuin varattua muistotilaisuuden paikan. Seurakunnilla on tarkoitukseen sopivia tiloja eri puolilla kaupunkia ja niistä useimpien käyttö on maksutonta, jos vainaja on kuulunut johonkin Vantaan seurakunnista, kerrotaan seurakuntien tiedotteessa.

Palvelu toimii arkisin kello 9–15 numerossa 09 8306 220.

Puheluihin vastaavat ovat Vantaan seurakuntien hautausmaan toimiston henkilökuntaa. Toimisto palvelee myös muihin uskontokuntiin kuuluvia ja uskonnottomia hautajaisiin liittyvissä asioissa.

Hautajaisvarauksen on viime marraskuusta lähtien voinut tehdä myös verkossa osoitteessa asiointi.vantaanseurakunnat.fi. Samasta paikasta pääsee varaamaan myös ristiäis- ja vihkimisaikoja, mutta puhelimitse ne on tehtävä entiseen tapaan oman seurakunnan kautta. Korson, Tikkurilan ja Vantaankosken seurakunnissa varauspuhelimien numerot muuttuvat 2. maaliskuuta.

Lue myös:

Netissä voi nyt varata myös hautajaiset

Pappi ja juhlapaikka kastetilaisuuteen nyt netistä – sähköinen varaus laajenee koko Vantaalle