Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihreiden kuntavaalilistalle lisää ehdokkaita – Ensikertalaisina valtuustopaikkaa tavoittelee kaksi yrittäjää

Vihreät nimesi lisää ehdokkaita kuntavaaleihin. Ehdokaslistalle nimettiin muun muassa myyrmäkeläinen yrittäjä Johanna Lätti. Hän lähtee ensimmäistä kertaa tavoittelemaan valtuustopaikkaa.

– Perinteisen politiikan ulkopuolelta tulevana uskon näkeväni asiat tuoreemmin. Yrittäjätaustaisena ymmärrän tämän ajan tuomat lisähaasteet erityisesti pienyrittäjille. Tarvitsemme päätöksentekoon laaja-alaisesti asioita näkeviä ja draivilla eteenpäin vieviä ihmisiä. Juuri nyt on pystyttävä tekemään päätöksiä, jotka vievät meidät yhdessä läpi koronan aiheuttaman ankeuden, Lätti toteaa tiedotteessa.

Ensimmäistä kertaa ehdokkaaksi lähtee myös pelialan yrittäjä Aarne Halén Tikkurilasta. Hän kertoo seuranneensa aina politiikkaa, mutta yrittäjän kiireinen arki ei aiemmin ole mahdollistanut ehdokkuutta.

Kaikki nyt nimetyt vihreiden uudet ehdokkaat:

Alasuutari Jenni (Metsola), Haapanen Miikka (Havukoski),

Halén Aarne (Tikkurila), Korkalainen Anne (Myyrmäki),

Kärkkäinen Johannes (Hakunila), Lätti Johanna (Myyrmäki), Manninen Aleksi (Myyrmäki), Saveliev Aleksi (Martinlaakso), Tarnanen Niilo (Martinlaakso).

Lue lisää:

Vihreät nimesi uusia kuntavaaliehdokkaita Vantaalla – eläintenkouluttaja Tuire Kaimio yksi ehdokkaista

Vihreiden kuntavaalilistalle lisää nimiä – Mukana Vantin hallituksen varapuheenjohtaja