Kävitkö talvilomaviikolla Superparkissa tai edellisellä viikolla Myyrmannissa? Molemmissa paikoissa mahdollisia korona-altistumisia

Viime perjantaina Superparkissa vierailleet ovat voineet altistua koronavirukselle. Arkisto/Toni Forssell
Mia Lindström

Mia Lindström

Vantaan kaupunki on julkaissut verkkosivuillaan tiedot julkisista paikoista, joissa on voinut altistua koronavirukselle.

Kaupunki julkaisee tiedot verkkosivuillaan, sillä kaikkia kyseisillä paikoilla olleita henkilöitä ei ole mahdollista tavoittaa.

Viime viikolla Vantaan Superparkissa 26. helmikuuta kello 13–15 vierailleet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Perjantaina 19. helmikuuta kello 11–12.30 Pub Kärryssä käyneet ovat voineet altistua. Rajatorpan Alepassa 18. helmikuuta kello 16.30 asioineet ovat myös voineet altistua koronalle.

Myyrmannissa 17. helmikuuta koronavirukselle on voinut altistua Subwayssä kello 17–17.45., Cafe Nuvossa kello 18–18.30 sekä Clas Ohlsonilla ja Tokmannilla kello 17.30–18.

Kaupunki ohjeistaa verkkosivuillaan, että paikalla kyseiseen aikaan olleiden on hyvä tarkkailla vointiaan. Koronatestiin kannattaa mennä, jos oireita ilmenee.

Jos henkilöön ei olla erikseen yhteydessä karanteeniin asettamisesta, hän ei ole virallisessa karanteenissa.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut