Perussuomalaisiin palannutta Pietari Jääskeläistä kosiskeltiin myös muihin puolueisiin – "Minulle soitti muun muassa eräs Petteri Orpo -niminen henkilö"

Henkilö: Hakemus perussuomalaisten ehdokaslistalle on vetämässä.

Aiemmin perussuomalaisten Uudenmaan piirin puheenjohtajana sekä kansanedustajanakin toiminut Pietari Jääskeläinen vaikutti viime ajat valtuustossa sitoutumattomana. Nyt hän on jälleen perussuomalainen. Tiina Örn

Tiina Örn

Vantaalainen kuntapoliitikko Pietari Jääskeläinen on liittynyt jälleen perussuomalaisiin.

Vuodesta 2006 perussuomalaisissa vaikuttanut Jääskeläinen jätti puolueen kesällä 2017. Sen jälkeen hän liittyi Sininen tulevaisuus -puolueeseen, josta kuitenkin erosi viime vuoden syyskuussa. Siitä asti hän toimi Vantaan valtuustossa sitoutumattomana.

– Olen pitkään harkittuani hakenut myös perussuomalaisten kuntavaaliehdokkuutta, Jääskeläinen sanoo.

Hän kertoo saaneensa viime kuukausien aikana yhteydenottoja, joissa häntä on pyydelty eri puolueiden riveihin.

– Minulle soitti muun muassa eräs Petteri Orpo -niminen henkilö. Myös Antti Lindtmanin isä, demareiden Vantaan kunnallisjärjestön sihteeri Jouko Lindtman kutsui lounaalle sanoen arvoituksellisesti, että syyn varmaan tiedät. Lounas jäi silloin nauttimatta, mutta kutsu on varmaan ystävälle edelleen voimassa? Jääskeläinen toteaa hymyillen.

Jääskeläinen sanoo palanneensa perussuomalaisiin, koska puolue on valtakunnallisella tasolla vastustanut Euroopan elvytyspakettia ja Vantaalla ratikkahanketta.

– Euroopan sijaan pitäisi elvyttää Suomessa. Tällöin jokaista suomalaista voitaisiin elvyttää vaikkapa lähettämällä noin 700 euroa puhtaana käteen. Ratikka on kallis ja auttamattomasti vanhanaikainen ratkaisu kiinteine rakenteineen, eikä se tuo Vantaalle kaivattuja veroeuroja, Jääskeläinen sanoo.

Siirry vaalikoneeseen

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut