Jäältä löytynyt moottorikelkka herätti huolen Sipoonrannassa

Meren jäältä Sipoonrannan edustalta keskiviikkoiltana löytynyt moottorikelkka herätti ohikulkijoiden huolen mahdollisesta onnettomuudesta.

– Ohikulkijoille tuli epäilys siitä, olisiko joku tippunut jäiden läpi ja joutunut vedenvaraan, meripelastusjohtaja Pekka Lehtonen kertoo.

Huoli osoittautui kuitenkin tällä kertaa aiheettomaksi. Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä, mutta pelastajat eivät löytäneet ketään pulasta.

– Tapahtumapaikalla ei ollut avantoa eikä railoa, Lehtonen sanoo.

Tiistaina Sipoon Kalkkirannassa jäälle lähtenyt ei valitettavasti ollut yhtä onnekas. Potkukelkan kanssa liikkeellä ollut henkilö joutui veden varaan ja hukkui.

Onnettomuus sattui Djupsundin salmessa, jossa on kova virtaus. Meripelastusjohtajan mukaan uhria etsitään yhä.

Vastaavanlainen onnettomuus sattui samana päivänä myös Porvoon Emäsalossa, jossa ulkoilija tippui heikkoihin jäihin. Hänet saatiin pelastettua.

Lue myös: Jään alle vajonnut potkukelkkailija hukkui Sipoossa – vain kelkka ja kaira jäivät jäljelle

Lue myös: Jäällä on nyt vaaranpaikkoja, jotka pysyvät vaarallisina vielä pakkasten tultuakin – Jos menet jäälle, varaudu sen pettämiseen "Vaikea avannosta on ilman niitä pois tulla"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut