Pahoinpitelystä yksi sairaalaan Nikinmäessä – Poliisi löysi paikalta aseita ja huumausaineita

Poliisi otti kolme henkilöä kiinni viime torstain vastaisena yönä Nikinmäessä, jossa yksi ihminen oli pahoinpidelty sairaalakuntoon. Tapaukseen liittyy myös huumausaineita ja aseita. Risto Aalto/Arkisto
Leena Koivisto

Leena Koivisto

Poliisi sai viime torstain vastaisena yönä hieman ennen kello kolmea hälytyksen Nikinmäen pohjoisosaan Lahnapolulle. Poliisin saaman tiedon mukaan paikalla oli pahoinpidelty yhtä henkilöä ja siellä oli mahdollisesti myös ammuttu.

Saavuttuaan virkavalta tavoitti tapahtumapaikalta neljä miestä. Heistä yhdellä oli havaittavissa pahoinpitelyyn viittaavia vammoja. Lisäksi ensihoitajat havaitsivat hänellä yhden ampumahaavaa muistuttavan vamman, joksi se myös sairaalassa varmistui.

Muut kolme henkilöä otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä.

Tapahtumapaikkana oli kiinteistön piha, mutta poliisi suoritti etsintöjä myös sisällä talossa. Etsintöjen tuloksena kiinteistöltä löydettiin muun muassa 22-kaliiperinen revolveri ja pienoiskivääri sekä huumausaineita.

Rikoskomisario Timo Luodon mukaan tappelua paikalla oli käyty kahden miehen välillä. Ampumisesta epäilty mies vangittiin sunnuntaina. Kaksi muuta miestä päästettiin pidätysajan puitteissa tehtyjen kuulustelujen jälkeen lähtemään.

Tapausta tukitaan Itä-Uudenmaan poliisissa muun muassa törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä, huumausainerikoksena ja ampuma-aserikoksena.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut